Zorginstellingen

Kundig personeel dat de zorgbehoevende op een menselijke manier benaderd, dat is waar het om draait in de zorg. Betrouwbaar zorgpersoneel is hiervoor essentieel, maar wat als er (tijdelijk) niet voldoende mankracht is? 

Bij NedZorg vind je gekwalificeerd en betrouwbaar zorgpersoneel. Wij bij NedZorg vinden dat goede zorg belangrijker is dan wat dan ook. Daarom vind je bij ons alleen personeel dat hier volledig op aansluit.

Zorgpersoneel gezocht? Bij NedZorg zit je goed

Het vinden van gekwalificeerd zorgpersoneel wordt helaas steeds lastiger. Goed personeel is schaars en de vergrijzing treft de zorg extra hard. Daarom kunnen de meeste zorginstellingen wel een handje hulp gebruiken. NedZorg faciliteert hierbij. Meld je aan en vindt op een overzichtelijke wijze het beste zorgpersoneel.

Specifieke wensen voor zorgpersoneel? Geef dit aan en wij zoeken hier altijd de meest geschikte kandidaat voor. NedZorg presenteert altijd personen die zo veel mogelijk aansluiten bij de cliënt. Op deze manier is de kans op een succesvolle samenwerking bij NedZorg erg groot. Iedere zorgverlener in de NedZorg-database heeft een kennismaking gehad en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moeten overleggen.

Wat maakt zorgpersoneel goed zorgpersoneel?

In de zorg staat meer op het spel dan in veel andere werkvelden: de gezondheid en zelfs levens van mensen. Zorgverleners zijn er verantwoordelijk voor om de zorgbehoevende een zo gezond mogelijk leven te geven. Het gaat hierbij niet alleen om het volgen van een zorgprotocol, maar ook om een persoonlijke, authentieke benadering waarbij de zorgbehoevende zich prettig voelt.

Goede zorg gaat dan ook verder dan de juiste opleiding of de juiste werkervaring. Bij NedZorg zijn wij ons hiervan bewust. Zorgpersoneel dat opgenomen is in onze database wordt ook beoordeeld op menselijke eigenschappen.

Hebben wij het idee dat een persoon niet de kwaliteiten heeft om goede, persoonlijke zorg te bieden, dan wordt deze persoon ook niet opgenomen in ons overzicht. Zo weet je als zorginstelling zeker dat je met de juiste zorgverlener in zee gaat.

Inschrijven als ZZP’er

Ben jij er klaar voor om als ZZP'er aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers? Schrijf je dan nu in bij Nedzorg en ga binnenkort al aan de slag.

Nu inschrijven

Beginnen als uitzendkracht

Graag werken in de zorg? Nedzorg heeft vaak vacatures vrij om als uitzendkracht aan het werk te gaan. Schrijf je nu in en ga binnenkort al aan de slag in de zorg.

Nu inschrijven
Voor uw bedrijf of zorginstelling? Kennismaken
pic