Een goede administratie duurt niet langer dan vijf minuten per dag.

 

Bij Allizo vinden wij dat jouw administratie zo min mogelijk van jouw kostbare tijd in beslag mag nemen. Daarom hebben wij een boekhoudprogramma met een bijbehorende app ontwikkeld, waardoor jij op elk moment en vanaf elke locatie je facturen kunt uploaden.Daarna zorgen wij ervoor dat je administratie volledig en kloppend is. Zo hou jij tijd over om te doen waar je goed in bent: het zorgen voor mensen.

We wijzen jou financieel de weg, nemen administratieve zorgen uit handen, zorgen ervoor dat je fiscale aangiften optimaal worden verwerkt en we staan altijd voor je klaar als je vragen hebt over je administratie of je onderneming. Zo heb jij financiële duidelijkheid op elk gewenst moment.

Voor slechts €60 per maand krijg je:

Volledige administratie
Aangifte omzetbelasting
Aangifte inkomstenbelasting
Altijd een actueel inzicht
Antwoord op fiscale vraagstukken

 

Ontdek Lease gemak met Onze Partner LeaseBuddy

Bij het regelen van zakelijke autolease hoef je niet verder te kijken dan LeaseBuddy, onze betrouwbare partner. Met hun deskundige en persoonlijke ondersteuning wordt het proces van leaseaanvragen een fluitje van een cent.

Kies uit Actiemodellen

Maak het jezelf gemakkelijk door te kiezen uit een actiemodel. Bij LeaseBuddy heb je toegang tot aantrekkelijke deals die perfect aansluiten op jouw zakelijke behoeften.

Eenvoudige Offerte-aanvragen

Heb je al een dealer- of leaseofferte? Upload het eenvoudig, en LeaseBuddy neemt het vanaf daar over. Met hun expertise zorgen ze ervoor dat je de meest voordelige en passende leaseopties hebt.

Keuzehulp op Maat

Gebruik de keuzehulp van LeaseBuddy om stap voor stap door het proces te gaan. Of je nu een doorgewinterde leaser bent of voor het eerst een zakelijke auto least, hun hulp maakt het verschil.

LeaseConfigurator voor Op Maat Gemaakte Opties

Wil je volledige controle over je keuze? De lease configurator stelt je in staat om de perfecte auto op maat te selecteren, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

LeaseBuddy is er om voor jou de beste deal te vinden. Ontdek het gemak van zakelijk leasen met een partner die zich inzet voor jouw tevredenheid.

bekijk de website

Voor uw bedrijf of zorginstelling?

Meer informatie

Alle rechten onder voorbehoud 2020