Ik zoek personeel voor mijn Zorginstelling

Kundig personeel dat de zorgbehoevende op een menselijke manier benaderd, dat is waar het om draait in de zorg. Betrouwbaar zorgpersoneel is hiervoor essentieel, maar wat als er (tijdelijk) niet voldoende mankracht is?

Bij NedZorg vind je gekwalificeerd en betrouwbaar zorgpersoneel. Wij bij NedZorg vinden dat goede zorg belangrijker is dan wat dan ook. Daarom vind je bij ons alleen personeel dat hier volledig op aansluit.

Zorgpersoneel gezocht? Bij NedZorg zit je goed

Het vinden van gekwalificeerd zorgpersoneel wordt helaas steeds lastiger. Goed personeel is schaars en de vergrijzing treft de zorg extra hard. Daarom kunnen de meeste zorginstellingen wel een handje hulp gebruiken. NedZorg faciliteert hierbij. Meld je aan en vindt op een overzichtelijke wijze het beste zorgpersoneel.

Specifieke wensen voor zorgpersoneel? Geef dit aan en wij zoeken hier altijd de meest geschikte kandidaat voor. NedZorg presenteert altijd personen die zo veel mogelijk aansluiten bij de cliënt. Op deze manier is de kans op een succesvolle samenwerking bij NedZorg erg groot. Iedere zorgverlener in de NedZorg-database heeft een kennismaking gehad en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moeten overleggen.

Bedrijven waar wij mee samenwerken

Voor uw bedrijf of zorginstelling?

Meer informatie

Alle rechten onder voorbehoud 2020