Nedzorg, hart voor kwaliteit.

Hart voor kwaliteit.
De belangrijkste vernieuwing in de verpleeghuiszorg is de focus op cliëntgerichte zorg en eigen regie. Tegelijk wordt de zorg steeds complexer en blijft veilige zorg belangrijk. Ook gaan veel verpleeghuizen over naar zelforganiserende teams. Dat vraagt om een hele andere manier van denken én werken en zorgt voor de nodige kwaliteitsvraagstukken. Want wat is eigenlijk goede, cliëntgerichte zorg? Hoe realiseer je kwaliteit van leven voor zeer kwetsbare cliënten, afdelingen binnen de zorgorganisaties?

Nedzorg heeft een goed kwaliteitsteam dat dag en nacht klaar staat om de kwaliteit te bewaken en het coachen op de werkvloer voor diverse aandachtsgebieden zoals medicatie, incidenten MIC&MIM analyses, het gebruik van protocollen op diverse gebieden, overleggen met verschillende managers, teamleiders en andere disciplines om een veilige en verantwoorde plek te creëren waar de bewoners goede en veilige zorg kunnen krijgen met de  juiste kennis en ervaring in het werkproces van intramurale zorg.

Heeft uw zorginstelling /organisatie een kwaliteitscoach nodig om de kwaliteit te bewaken en te optimaliseren binnen uw organisatie? Dan zit u goed bij Nedzorg.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met Nedzorg via info@nedzorg.info

Bedrijven waar wij mee samenwerken

Inschrijven als ZZP’er

Ben jij er klaar voor om als ZZP'er aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers? Schrijf je dan nu in bij Nedzorg en ga binnenkort al aan de slag.

Nu inschrijven

Beginnen als uitzendkracht

Graag werken in de zorg? Nedzorg heeft vaak vacatures vrij om als uitzendkracht aan het werk te gaan. Schrijf je nu in en ga binnenkort al aan de slag in de zorg.

Nu inschrijven

Alle rechten onder voorbehoud 2020