BEDEC administraties & belastingen

We zien in de laatste jaren steeds meer zorgverleners als ZZP’er aan de slag gaan. Voor jezelf beginnen is een bekende toekomstdroom. Waag jij ook de sprong naar het ondernemerschap?

Het werken als zelfstandige heeft zo zijn voordelen. We noemen er hier vijf:

  • Baas zijn over je eigen tijd
  • Een groter netwerk opbouwen
  • Werk doen dat je leuk vindt
  • Belastingvoordelen
  • Afwisseling in je werk

Als zelfstandige moet je wel voldoen aan de administratieve- en fiscale verplichtingen. Een goede administratie is op maat ingericht op jouw ZZP-activiteiten en geeft je inzicht in de financiële positie van je onderneming.

Wij van Nedzorg raden je zeker aan om jouw boekhouding en fiscale aangiften uit te besteden aan een goede boekhouder.

Om iedere ZZP’er hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, zijn wij jaren geleden een goede samenwerking aangegaan met het Boekhoudkantoor “BEDEC administraties & belastingen”. BEDEC kan al je financiële en fiscale werkzaamheden uit handen nemen. Kortom: alles wordt geregeld!

Bedrijven waar wij mee samenwerken

Inschrijven als ZZP’er

Ben jij er klaar voor om als ZZP'er aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers? Schrijf je dan nu in bij Nedzorg en ga binnenkort al aan de slag.

Nu inschrijven

Beginnen als uitzendkracht

Graag werken in de zorg? Nedzorg heeft vaak vacatures vrij om als uitzendkracht aan het werk te gaan. Schrijf je nu in en ga binnenkort al aan de slag in de zorg.

Nu inschrijven

Alle rechten onder voorbehoud 2020