Over ons

Goed personeel vinden om aan de slag te gaan in de zorg, kan een hele opgave zijn. Net als het vinden van een leuke en passende baan in diezelfde branche.

Nedzorg is een neutraal bemiddelingsbureau in de zorg. Of je nou als ZZP’er in de zorgverlening aan de slag wil gaan of als uitzendkracht, schrijf je in! Wij hebben altijd passende vacatures.

Bent u als particulier op zoek naar iemand die thuis de zorg voor u kan dragen? Of zoekt u voor een instantie een zorgverlener? Neem dan contact met ons op en wij zoeken de best passende persoon bij uw wensen en behoeften.

Menselijk en betrouwbaar, dat is Nedzorg. Je kunt op ons rekenen wanneer je personeel tekort komt of een baan zoekt. Wij vinden het belangrijk dat zorgbehoevenden op een menselijke manier benaderd worden.

Je kunt er daarom vanuit gaan dat ons personeel gekwalificeerd en betrouwbaar is.

Bedrijven waar wij mee samenwerken

Inschrijven als ZZP’er

Ben jij er klaar voor om als ZZP'er aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers? Schrijf je dan nu in bij Nedzorg en ga binnenkort al aan de slag.

Nu inschrijven

Beginnen als uitzendkracht

Graag werken in de zorg? Nedzorg heeft vaak vacatures vrij om als uitzendkracht aan het werk te gaan. Schrijf je nu in en ga binnenkort al aan de slag in de zorg.

Nu inschrijven

Alle rechten onder voorbehoud 2020