Ik zoek particuliere zorg

Je hebt thuiszorg nodig, maar wilt natuurlijk niet zo maar iedereen het huis binnenlaten. Ben je als particulier op zoek naar een zorgverlener die thuiszorg kan verrichten, dan zit je bij NedZorg goed. Personeel dat je via NedZorg kunt inhuren is gescreend en altijd volledig betrouwbaar.

Zorg is namelijk niet alleen een zorgtaak uitvoeren, maar ook betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Zeker bij thuiszorg is een veilig, vertrouwd gevoel essentieel. Hier zijn wij ons maar al te goed van bewust. Ons zorgpersoneel weet hoe het is om een cliënt op een prettige, persoonlijke manier te benaderen en is bovendien uitermate gekwalificeerd om de benodigde zorg optimaal te verlenen.

Het juiste zorgpersoneel vinden

Zorg voor particulieren vind je eenvoudig bij NedZorg. Onze database bestaat uit gekwalificeerde zorgverleners die altijd het beste voor hebben met hun cliënt. Bij NedZorg weten we wat belangrijk is voor goede zorg. Specifieke wensen? Dan zoeken wij altijd naar kandidaten die deze wensen zo goed mogelijk kunnen invullen.

Het zorgpersoneel dat gevonden kan worden is beschikbaar voor verschillende perioden. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke zorgverlener of een langdurige samenwerking, de kans op slagen is bij NedZorg bijzonder groot.

Weinig zorgen voor goede zorg

Ben je een particulier die zorg nodig heeft, dan wil je simpelweg goed personeel hebben en niet te veel bezig blijven met randzaken. Dit begrijpen wij: personeel is altijd gekwalificeerd en persoonlijk. Administratieve zaken zijn zorgen waar wij cliënten zo min mogelijk mee willen lastig vallen. Daarom gaat facturatie automatisch en verloopt de bemiddeling altijd soepel.

Goede zorg komt bovendien niet altijd met een hoge prijs. NedZorg hanteert lage tarieven voor adequate zorg. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes: goede, persoonlijke zorg voor lage prijzen.

Zorgverleners met hart voor hun vak

NedZorg werkt altijd met gemotiveerde en gekwalificeerde zorgverleners. Mensen die passie hebben voor hun vak en hier alles voor geven: een vereiste voor goede zorgverlening. Een voordeel is dat je als particulier via NedZorg te maken krijgt met ZZP zorgverleners en uitzendkrachten.

In veel gevallen zijn dit personen die in veel verschillende omgevingen gewerkt hebben. Hierdoor hebben zij een brede ervaring in de zorg en kunnen zij zich snel aanpassen aan een nieuwe situatie. Als cliënt heb je hier een groot voordeel aan. Met deze veelzijdige ervaring is de kans groot dat de samenwerking met een nieuwe zorgverlener binnen de kortste keren vertrouwd en veilig aanvoelt.

Bedrijven waar wij mee samenwerken

Voor uw bedrijf of zorginstelling?

Meer informatie

Alle rechten onder voorbehoud 2020