Werken in de zorg als ZZP’er

Ontdek de Vrijheid van Zelfstandig Werken in de Zorg met NedZorg

In een sector waarin de meeste professionals zich in loondienst bevinden, biedt NedZorg jou de mogelijkheid om de volgende stap te zetten als zelfstandig zorgverlener. Werken als ZZP’er in de zorg opent de deur naar een wereld van flexibiliteit en diversiteit, en bij NedZorg ondersteunen we je op elke stap van deze reis.

Waarom Kiezen voor Zorg als ZZP’er?

Als ZZP’er in de zorg geniet je van talloze voordelen die je niet altijd ervaart in loondienst. Een van de grootste pluspunten is de autonomie die je als zelfstandige professional ervaart. Hoewel je nog steeds dezelfde zorg verleent als voorheen, ben je nu de kapitein van je eigen schip. Met NedZorg werk je voor verschillende opdrachtgevers zonder vast te zitten aan langdurige contracten. Jij bepaalt hoeveel je werkt, wanneer je werkt en zelfs wat je verdient.

De Voordelen van Autonomie

De vrijheid van zelfstandig werken betekent niet alleen flexibiliteit, maar ook meer variatie in je werk. Terwijl een reguliere opdracht doorgaans drie tot zes maanden duurt, biedt werken als ZZP’er met NedZorg de mogelijkheid om kortere of tijdelijke zorgvacatures aan te nemen die mogelijk minder geschikt zijn voor zorgverleners in loondienst. Bovendien stelt het ZZP-schap je in staat om, dankzij belastingvoordelen, meer te behouden op jaarbasis dan wanneer je in loondienst zou zijn.

Maak de Stap met NedZorg

Bij NedZorg maken we de weg naar zelfstandig werken in de zorg eenvoudiger. Vanaf het moment van aanmelding tot aan een persoonlijke kennismaking, ondersteunen we je in het vinden van passende opdrachten. Ontdek de vrijheid en voordelen van werken als ZZP zorgverlener met NedZorg.

Ervaar de vrijheid. Kies voor NedZorg.

ZZP zorg opdrachten krijgen – is dat niet lastig?

Als ZZP’er in de zorg begrijpen wij dat het vinden van geschikte opdrachten soms een uitdaging kan zijn, vooral als je nog geen uitgebreid netwerk hebt opgebouwd. In vergelijking met uitzendwerk lijkt het verkrijgen van opdrachten als zelfstandige vaak ingewikkelder. Maar maak je geen zorgen, want hier komt NedZorg om het spel te veranderen. Wij verbinden jou met een divers scala aan opdrachtgevers, variërend van langdurige samenwerkingen tot kortdurende projecten. Met NedZorg hoef je nooit meer eindeloos te zoeken naar ZZP zorgopdrachten.

Na het succesvol afronden van enkele zorgopdrachten als zelfstandige vergroot je niet alleen je professionele ervaring, maar ook de kans op toekomstige opdrachten vanuit tevreden cliënten. Op deze manier helpt NedZorg je bij het opbouwen van een waardevol persoonlijk netwerk – een investering in jouw toekomst.

De Stap naar ZZP Zorgverlening: Eenvoudig en Toegankelijk

De overgang van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap lijkt misschien ontmoedigend, maar in werkelijkheid is het eenvoudiger dan je denkt. Om ZZP zorgverlener te worden, meld je je aan bij de lokale Kamer van Koophandel (KvK), die je voorziet van een ondernemingsnummer (KvK-nummer). Van de Belastingdienst ontvang je vervolgens een BTW-nummer.

Bij NedZorg begrijpen we dat je je het liefst bezighoudt met het verlenen van zorg in plaats van met administratieve rompslomp. Daarom bieden we eenvoudige programma’s waarmee je moeiteloos je uren kunt registreren en versturen naar de opdrachtgever. Met onze handige app kun je bovendien moeiteloos je diensten plannen, waardoor je altijd het overzicht behoudt in je agenda over het ZZP werk dat je verricht.

Ontvang opdrachten zonder gedoe. Kies voor gemak, kies voor NedZorg. Laat ons je reis naar zelfstandigheid vereenvoudigen.

Inschrijven als ZZP'er bij NedZorg

Ben je klaar om als zelfstandig zorgprofessional te schitteren bij een van onze opdrachtgevers? Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in bij NedZorg. Jouw zorgavontuur begint hier, en binnenkort ben jij al aan de slag!

Nu inschrijven

Begin jouw Avontuur als Uitzendkracht

Droom je van een carrière in de zorg? NedZorg heeft regelmatig vacatures beschikbaar voor uitzendkrachten. Schrijf je vandaag in en start binnenkort met jouw nieuwe uitdaging in de zorg.

Nu inschrijven

Alle rechten onder voorbehoud 2020