Ontdek LeaseGemak met Onze Partner LeaseBuddy

Bij het regelen van zakelijke autolease hoef je niet verder te kijken dan LeaseBuddy, onze betrouwbare partner. Met hun deskundige en persoonlijke ondersteuning wordt het proces van leaseaanvragen een fluitje van een cent.

Kies uit Actiemodellen

Maak het jezelf gemakkelijk door te kiezen uit een actiemodel. Bij LeaseBuddy heb je toegang tot aantrekkelijke deals die perfect aansluiten op jouw zakelijke behoeften.

Eenvoudige Offerte-aanvragen

Heb je al een dealer- of leaseofferte? Upload het eenvoudig, en LeaseBuddy neemt het vanaf daar over. Met hun expertise zorgen ze ervoor dat je de meest voordelige en passende leaseopties hebt.

Keuzehulp op Maat

Gebruik de keuzehulp van LeaseBuddy om stap voor stap door het proces te gaan. Of je nu een doorgewinterde leaser bent of voor het eerst een zakelijke auto least, hun hulp maakt het verschil.

LeaseConfigurator voor Op Maat Gemaakte Opties

Wil je volledige controle over je keuze? De lease configurator stelt je in staat om de perfecte auto op maat te selecteren, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

LeaseBuddy is er om voor jou de beste deal te vinden. Ontdek het gemak van zakelijk leasen met een partner die zich inzet voor jouw tevredenheid.

 

 

Liever een leaseauto zónder belettering?

Via de Nedzorg Dealspagina kun je jouw gewenste auto heel eenvoudig zelf samenstellen, heb je de mogelijkheid om een dealer- of leaseofferte te uploaden en ontvang je vervolgens binnen 24 uur de beste leasedeal!
Of maak gebruik van de online keuzehulp.

Goed om te weten…
In de leasecontracten zit alles inbegrepen, dus je hebt geen omkijken meer naar een autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud; Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Voor uw bedrijf of zorginstelling?

Meer informatie

Alle rechten onder voorbehoud 2020