BEDEC administraties & belastingen

We zien in de laatste jaren steeds meer zorgverleners als ZZP’er aan de slag gaan. Voor jezelf beginnen is een bekende toekomstdroom. Waag jij ook de sprong naar het ondernemerschap?

Het werken als zelfstandige heeft zo zijn voordelen. We noemen er hier vijf:

  • Baas zijn over je eigen tijd
  • Een groter netwerk opbouwen
  • Werk doen dat je leuk vindt
  • Belastingvoordelen
  • Afwisseling in je werk

Als zelfstandige moet je wel voldoen aan de administratieve- en fiscale verplichtingen. Een goede administratie is op maat ingericht op jouw ZZP-activiteiten en geeft je inzicht in de financiële positie van je onderneming.

Wij van Nedzorg raden je zeker aan om jouw boekhouding en fiscale aangiften uit te besteden aan een goede boekhouder.

Om iedere ZZP’er hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, zijn wij jaren geleden een goede samenwerking aangegaan met het Boekhoudkantoor “BEDEC administraties & belastingen”. BEDEC kan al je financiële en fiscale werkzaamheden uit handen nemen. Kortom: alles wordt geregeld!

Inschrijven als ZZP'er bij NedZorg

Ben je klaar om als zelfstandig zorgprofessional te schitteren bij een van onze opdrachtgevers? Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in bij NedZorg. Jouw zorgavontuur begint hier, en binnenkort ben jij al aan de slag!

Nu inschrijven

Begin jouw Avontuur als Uitzendkracht

Droom je van een carrière in de zorg? NedZorg heeft regelmatig vacatures beschikbaar voor uitzendkrachten. Schrijf je vandaag in en start binnenkort met jouw nieuwe uitdaging in de zorg.

Nu inschrijven

Alle rechten onder voorbehoud 2020