Over ons

Goed personeel vinden om aan de slag te gaan in de zorg, kan een hele opgave zijn. Net als het vinden van een leuke en passende baan in diezelfde branche.

Nedzorg is een neutraal bemiddelingsbureau in de zorg. Of je nou als ZZP’er in de zorgverlening aan de slag wil gaan of als uitzendkracht, schrijf je in! Wij hebben altijd passende vacatures.

Bent u als particulier op zoek naar iemand die thuis de zorg voor u kan dragen? Of zoekt u voor een instantie een zorgverlener? Neem dan contact met ons op en wij zoeken de best passende persoon bij uw wensen en behoeften.

Menselijk en betrouwbaar, dat is Nedzorg. Je kunt op ons rekenen wanneer je personeel tekort komt of een baan zoekt. Wij vinden het belangrijk dat zorgbehoevenden op een menselijke manier benaderd worden.

Je kunt er daarom vanuit gaan dat ons personeel gekwalificeerd en betrouwbaar is.

Inschrijven als ZZP'er bij NedZorg

Ben je klaar om als zelfstandig zorgprofessional te schitteren bij een van onze opdrachtgevers? Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in bij NedZorg. Jouw zorgavontuur begint hier, en binnenkort ben jij al aan de slag!

Nu inschrijven

Begin jouw Avontuur als Uitzendkracht

Droom je van een carrière in de zorg? NedZorg heeft regelmatig vacatures beschikbaar voor uitzendkrachten. Schrijf je vandaag in en start binnenkort met jouw nieuwe uitdaging in de zorg.

Nu inschrijven

Alle rechten onder voorbehoud 2020