Nedzorg, toewijding aan Kwaliteit

Hart voor Kwaliteit.

In een tijd waarin de verpleeghuiszorg evolueert naar een focus op cliëntgerichte zorg en eigen regie, staat NedZorg voorop als pionier. De zorg wordt complexer, en de overgang naar zelforganiserende teams in veel verpleeghuizen vraagt om een revolutionaire denkwijze en werkmethodiek. Deze transitie brengt echter ook diverse kwaliteitsvraagstukken met zich mee. Wat betekent goede, cliëntgerichte zorg eigenlijk? Hoe waarborg je kwaliteit van leven voor zeer kwetsbare cliënten en binnen verschillende afdelingen van zorgorganisaties?

Bij NedZorg hebben we begrip voor deze uitdagingen en zijn we vastbesloten om de hoogste kwaliteitsstandaarden te handhaven. Ons toegewijde kwaliteitsteam staat dag en nacht paraat om te waken over de kwaliteit en om coaching op de werkvloer te bieden voor uiteenlopende aandachtsgebieden, waaronder medicatie, incidenten MIC&MIM analyses, het gebruik van protocollen op diverse gebieden, en overleg met verschillende managers, teamleiders en disciplines. Dit alles met als doel een veilige en verantwoorde omgeving te creëren waar bewoners de beste zorg ontvangen, ondersteund door de juiste kennis en ervaring in het intramurale zorgproces.

Is uw zorginstelling op zoek naar een kwaliteitscoach om de kwaliteit te bewaken en optimaliseren? Dan bent u bij NedZorg aan het juiste adres.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met NedZorg via info@nedzorg.info. Wij zijn er om uw zorgorganisatie naar het hoogste niveau van kwaliteit te tillen.

Inschrijven als ZZP'er bij NedZorg

Ben je klaar om als zelfstandig zorgprofessional te schitteren bij een van onze opdrachtgevers? Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in bij NedZorg. Jouw zorgavontuur begint hier, en binnenkort ben jij al aan de slag!

Nu inschrijven

Begin jouw Avontuur als Uitzendkracht

Droom je van een carrière in de zorg? NedZorg heeft regelmatig vacatures beschikbaar voor uitzendkrachten. Schrijf je vandaag in en start binnenkort met jouw nieuwe uitdaging in de zorg.

Nu inschrijven

Alle rechten onder voorbehoud 2020