Ambinex

Nedzorg en Ambinex gaan een samenwerking aan wat betreft trainingen en workshops.

Nedzorg vind het belangrijk dat de zzp ers die voor hun organisatie werken goed geschoold zijn  en dat de kennis up to date is.

Waarom?

Als professional ben je zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van jouw kennis. Daar houdt het niet op, je kunt ook aansprakelijk worden gesteld als je verkeerd handelt door een gebrek aan actuele kennis. Daarom bieden wij trainingen en workshops aan die aansluiten bij de dagelijkse handelingen die jij tegenkomt op de werkvloer.
Vooral door mensen die vaak solistisch werken wordt uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s als waardevol ervaren.

Ieder heeft zijn talent en doet waar men goed in is

Wanneer je in de zorg werkt is dit een van oorsprong een job die je met passie uitvoert. Immers het zorgen voor anderen is niet voor iedereen weg gelegd. Hoe mooi is het dat iedereen doet waar men goed in is. Niet alles gaat je even gemakkelijk af of er zijn net onderwerpen waar jij iets meer kennis en kunde voor nodig hebt.

Je kunt veel leren van elkaar

Omdat iedereen echt alleen doet waar men goed in is, heb je enorm veel kennis in huis. Maak daar gebruik van en deel dit.

 Samen kun je je cliënten nog beter helpen

Wanneer je trainingen en scholingen krijgt aangeboden op juist dat onderwerp waar jij net even iets meer van wil weten, groeit jezelf vertrouwen. De lijnen zijn kort en jou stem in de keuze van trainingen wordt gehoord.

Het bereik van samen is veel groter dan alleen

Wanneer er meerdere zijn die geïnteresseerd zijn in een bepaalde training of workshop dan kunnen we vrij snel dit organiseren.

 Je groeit als persoon

Als persoon groeit jou zelfvertrouwen wanneer je een workshop hebt gevolgd en je kennis kan delen met anderen.

Je staat er nooit alleen voor

Er staat altijd iemand achter jou die je kan voorzien van de beste informatie en scholings adviezen

 Je inspireert elkaar

Je bent omringt met mensen die vol passie met hun werk bezig zijn. Heb je even geen inspiratie, brainstorm dan met elkaar.

Inschrijven als ZZP'er bij NedZorg

Ben je klaar om als zelfstandig zorgprofessional te schitteren bij een van onze opdrachtgevers? Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in bij NedZorg. Jouw zorgavontuur begint hier, en binnenkort ben jij al aan de slag!

Nu inschrijven

Begin jouw Avontuur als Uitzendkracht

Droom je van een carrière in de zorg? NedZorg heeft regelmatig vacatures beschikbaar voor uitzendkrachten. Schrijf je vandaag in en start binnenkort met jouw nieuwe uitdaging in de zorg.

Nu inschrijven

Alle rechten onder voorbehoud 2020